Servicetekniker Värnamo

HM Maskin öppnar ny försäljningsdepå i Wrent Värnamos lokaler och på jakt efter en servicetekniker. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

ARBETSUPPGIFTER SERVICETEKNIKER:
Uppdragen är varierade, till en början kommer du vara delaktig med att bygga upp, organisera och styra upp vår nya verkstad. Med närkontakt med säljare och annan personal kommer du få utföra verkstadsjobb som service i verkstad och externt ute i fält, reparation, montering av utrustning på nya och begagnade maskiner. Samt vara behjälplig vid uthyrning av maskiner.

KRAVPROFIL
Du ska ha kunskaper inom service, reparationer, svets, fordonsel och inneha minst B körkort. Vi söker dig som är lagd åt mekaniker och verkstadsyrket. Erfarenhet är meriterande. Du är problemlösare, uppskattar ordning och reda och är beredd att ge våra kunder bästa service. Vi kommer vid rekryteringen lägga stor vikt på din personlighet och det är också mycket viktigt att du passar in i vårt team. Svenska och engelska är ett krav i både skrift och tal.

FÖRETAGSBESKRIVNING
HM Maskin bedriver försäljning av entreprenadmaskiner samt park och trädgårdsmaskiner. Vi verkar över hela Sverige med utgångspunkt från vår försäljning- och verkstadslokal i Jönköping. Vi är generalagenter för Multihog redskapsbärare och Waterkracht ogräsmaskiner samt återförsäljare av Yanmar Grävare, Kramer hjullastare. Till 2020 börjar vi försäljning av Polaris fyrhjulingar vilket placeras i Värnamo. Öppnandet i Värnamo hjälper oss förstärka servicegraden mot våra kunder i södra Småland.

VILLKOR:
Månadslön enligt överenskommelse. Heltid, 40tim i veckan. I övrigt enligt gällande kollektivavtal och lagstiftning.

KONTAKT:
Personligt brev skickas tillsammans med CV till filip@hmmaskin.se
Frågor angående tjänsten besvaras på: 070-6875952
Kolla gärna in vår hemsida för mer information www.hmmaskin.se